Keresés ebben a blogban

2012. november 29., csütörtök

Tofu's add and pass project

I got a few month earlier an uncompleted mail art that had some finished layers already. But the rest of it was empty.
All I had to do was to paint/design the next layer and forward to someone. So I did it, and sent it to Torma Cauli. 
He also made another layer with a fishy-creature and afterwards it looked like so:Later on I saw on Tofu's website the completed version. Susanna Lakner a.k.a. Planet Susannia made the last layer to it, and she made it perfect! :-)


So here comes the most interesting part.
Today I was browsing on his facebook page and accidently saw again this piece among the other maybe 20 or more layered artworks and I saw a comment, that Tofu wrote:

"Two more completed pieces for the Millennia Mail Art Project were
waiting for me at the post office today. One without any names on
back, it's the anonymous piece. And the 24th piece which travelled all
over Europe and picked up this set of hand painted googly eyes as part
of the process (I really LOVE this one)."


I was so damn happy! I painted the girl with the "googly eyes", and her eyes are really moving when you shake the whole collage well enough. It feels so good when an idea gets appreciated.   :)

4 megjegyzés:

 1. A képeslapot kérésedre Laci hozzám küldte és végül én fejeztem be. De előtte még nézegettem egy pár napig a mozgószemű kis vidám lányt. :-)
  Egy zseni vagy. Mindig mondtam.

  VálaszTörlés
 2. Igen, még én is mondtam neki, hogy nagyon szeretném, ha Neked küldené tovább, de alapjába véve rá bíztam a dolgot! Csak nem mertem írni, mert végül én már nem láttam a kész képeslap hátoldalát és nem voltam benne teljesen biztos, hogy te készítetted a befejező réteget. De amúgy rájöhettem volna, mert nagyon markáns stílusod van. :))
  No ezt hamarosan orvosoljuk.
  Szóval te is játszottál a mozgó szemű kislánnyal? :) Régen voltak ilyen orosz babák, azokon lehetett ilyeneket találni. Münchenben vettem amúgy 10 centért több száz ilyen matricát, 5 féle méretben és nem bír elfogyni!

  VálaszTörlés
 3. Itt használtam fel a tőled kapott szemeket:http://planet-susannia.blogspot.de/2012/11/john-evans-fan-club.html

  Már úton van New Yorkba!

  VálaszTörlés
 4. Wow! Szupi lett! Szóval szó szerint világlátta szemek lesznek! Amúgy képzeld, azt olvastam véletlenül (és igen, újra elolvastam és még akkor is rosszul), hogy "Itt használtam fel a tőled kapott szemetet." :-)))) Kicsit el is gondolkodtam..

  VálaszTörlés